Varen nakup

Pri nakupovanju v spletni trgovini podjetja Ibis Trade d. o. o.  so vaši nakupi zavarovani, saj smo osredotočeni na vaše zadovoljstvo, zaupanje in varnost podatkov. Za zagotavljanje varnosti vaših podatkov smo sprejeli najnovejše ukrepe za varovanje. Vnesene podatke, ki so potrebni za izvedbo nakupa ali registracijo, natančno shranjujemo in jih ne posredujemo nepooblaščenim ali tretjim osebam. Vaši podatki se varno prenašajo po šifrirani povezavi prek interneta, kar preprečuje razkritje podatkov tretjim osebam.

Zaščita in hramba podatkov

Trgovec uporablja ustrezne tehnološke in organizacijske ukrepe za varovanje prenosa in hrambe osebnih podatkov ter plačil.

Trgovec dolgoročno hrani IP naslove vseh obiskovalcev spletne trgovine MOBYSTYLE, medtem ko pri registriranih članih hrani tudi naslednje podatke: ime, priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, glavni naslov, naslov za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije ter arhiv komunikacije s ponudnikom preko elektronske pošte.

Poleg podatkov, ki jih posameznik vpiše ob registraciji, se pri nakupu zbirajo tudi naslednji podatki: ime izdelka, količina, vrednost nakupa, čas nakupa, status nakupa, uveljavljene ugodnosti, poslana darila in popusti. Podatki o nakupu se zbirajo z namenom prilagajanja ponudbe posameznim strankam spletne trgovine www.mobystyle.si.

Kupoprodajna pogodba oz. naročilo se elektronsko shrani na strežniku trgovca.

Varovanje podatkov

Trgovec si prizadeva trajno varovati vse osebne podatke uporabnikov in zagotavlja, da se celotno poslovanje izvaja v skladu z najnovejšimi varnostnimi protokoli. Upravljavec spletne trgovine MOBYSTYLE je podjetje Ibis Trade d. o. o., ki je zavezano k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

MOBYSTYLE NOVICE


Klikni TUKAJ in se naroči.

This will close in 15 seconds

Košarica0
Ni izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem
0