O mobystyle

Spoznajte nas

Z razcvetom mobilne tehnologije v Sloveniji lahko povežete tudi pričetek našega podjetja Ibis trade d.o.o. Od leta 1999 ostajamo redni spremljevalec razvoja telefonije pri nas in od istega leta dalje, vam na podlagi dolgoletnih izkušenj, kot uradni pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije, ponujamo hitro in kvalitetno izkušnjo sklepanja in podaljševanja naročniških razmerij ter vseh ostalih storitev Telekoma Slovenije.

Za vas smo razširili mrežo poslovalnic Mobystyle po Sloveniji, zato smo vam sedaj na voljo že na 4 uspešnih lokacijah, 2 v Ljubljani (Supernova Šiška, Rudnik), Kopru in Medvodah. Posledično se širi tudi naša strokovno podkovana ekipa, ki trenutno šteje 18 fantov in deklet.

Ker je naše glavno vodilo podjetja popolno zadovoljstvo naših strank, vam poleg prodaje nudimo tudi servisne storitve mobilnih naprav in električnih skirojev.

Partner Telekoma Slovenije

Kot pooblaščeni partner Telekoma Slovenije za vas že od leta 1999.

Zaradi dolgoletnih izkušenj in strokovno podkovane ekipe, ste pri nas deležni več kot samo svetovanja, za vas opravimo vse na enem mestu:

  • Sklepanje novih naročniških razmerij za mobilno telefonijo in širokopasovne storitve NEO (internet, televizija, fiksna telefonija);
  • Podaljšanje obstoječih naročniških razmerij;
  • Spremembe in optimizacije paketov;
  • Prodaja aparatov po akcijskih cenah;
  • V vseh naših poslovalnicah lahko preko plačilnega avtomata položnice Telekoma Slovenije plačate brez provizije (možno le negotovinsko plačilo s plačilno kartico Maestro, MasterCard, Activa in Visa). Za plačilo računa preko avtomata potrebujete plačilni nalog (položnico) ali generično kodo (za pomoč se obrnite na naše svetovalce).

Podatki o podjetju

IBIS TRADE D.O.O.
Obrtniška cesta 4
1290 Grosuplje

Osnovni kapital: 8.763 EUR
Matična št.: 1422570000
Davčni zavezanec: DA
ID št. za DDV: SI89630963
TRR: SI56 1010 0004 9543 424 (odprt 18.4.2011, Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
gsm: +386 41 679 679
e-mail: veleprodaja@mobystyle.com

Na voljo smo vam vsak delovnik med 08.00 – 16.00 uro.

Košarica0
Ni izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem
0