Ker smo pri Mobystyle tudi uradni zastopnik za Telekom Slovenije, lahko pri nas sklepate in spreminjate mobilne ter fiksne naročnine. Zato smo za vas pripravili kratek povzetek aktualne ponudbe mobilnih in fiksnih paketov.

Telekom Slovenije ponuja različne mobilne pakete, prilagojene potrebam različnih uporabnikov. Med njimi so:

Telekom s paketom Naj 5G – Tehnokrat

  1. Paketi Naj, ki vključujejo neomejene pogovore in SMS-/MMS-sporočila v vsa slovenska omrežja in v državah območja EU-tarife. Na primer, paket Naj C ponuja hitrost interneta do 450/100 Mbit/s po 500 GB podatkovnega prenosa, nato pa se hitrost zmanjša na 2/1 Mbit/s, pri čemer je cena paketa že od 12,99 EUR na mesec​​.
  2. Paket SUPR, namenjen mladim med 15. in 31. letom starosti, vključuje neomejene gigabajte, SMS-e in klice ter dostop do 5G omrežja s polno hitrostjo za prvih 100 GB podatkovnega prenosa in 20 GB v območju EU, z mesečno naročnino 16,00 EUR​​.
  3. Predplačniški paket Mobi, ki ne vključuje mesečne naročnine, vezave ali priključne takse, s polnjenjem računa po potrebi​​. Po novem omogoča tudi avtomatsko podaljševanje veljavnosti računa po preteklih 90 dneh.

Poleg tega Telekom Slovenije ponuja tudi pakete NEO, ki vključujejo fiksni internet in televizijo s programskimi shemami od Standard do Mega HD (Tukaj lahko preverite aktualne programske sheme). Enotna cena za pakete NEO pri vezavi za 24 mesecev znaša 28 EUR z DDV na mesec za določeno obdobje, odvisno od statusa naročnika​​.

Za naročnike so na voljo različne dodatne storitve, kot so Turbo WiFi, garancija zadovoljstva z možnostjo vračila denarja, storitev Vikend TV in možnost hibridnega dostopa za izboljšanje internetne povezave​​. Na lokacijah, kjer pa bakrene povezave ali optike ni omogočamo tudi dostop do fiksnih storitev preko mobilnega LTE ali 5G omrežja.

Več informacij o navedenih paketih in storitvah je na voljo na uradni spletni strani Telekoma Slovenije.