Privoščili smo si novo najbolj pomembno malo pametno napravco v našem življenju, od katere se ne predstavljamo ločiti niti za trenutek in smo zanjo po možnosti odšteli celo premoženje. Od jutra do večera nas spremlja, kot vir informacij, kot delovno orodje in navsezadnje, kot sprostitev in komunikacijo. Je vse, kar rabimo, shranjeno v malo, tanko, pametno škatlico.

A ta mala tehnološka mašinca ima poleg prednosti tudi svoje slabosti, velik zaslon, ki hkrati, da nam zagotavlja super preglednost, predstavlja najbolj občutljivo točko pametnega telefona.

In kaj, če nam po nesrečnem naključju ta »sveta« naprava pade na tla in to pod takšnim kotom ali iz takšne višine, da niti zaščitno steklo niti ovitek ne preprečita poškodbe ekrana?

Takrat lahko samo molimo, da je padec načel le zgornje steklo, ki ne predstavlja takšen problem, saj lahko napravo uporabljamo do mere, da kljub poškodbi ekrana lahko dostopamo do naših podatkov v telefonu.

To je res črni scenarij vsakega uporabnika pametnega telefona, saj je, poleg motene uporabe naprave, s skoraj ali čisto neuporabnim zaslonom, v ozadju tudi visok strošek menjave.

Samo kaj, ko ta strošek menjave postane zanemarljiv, ko ugotovimo, da zaradi poškodbe uničenega ekrana ne moremo več dostopati do vseh naših podatkov, ki jih imamo shranjene na telefonu. Namreč, telefon nam predstavlja »tempelj« vseh nam zelo pomembnih informacij. V telefonu hranimo imenik vseh naših stikov, s fotografiranjem ustvarjamo spomine, plačujemo račune in nakupujemo preko spleta.

V tistem trenutno se nam poraja le eno samo vprašanje, bom lahko do vseh teh »nedostopnih« podatkov v telefonu sploh še prišel?
Naj vas potolažimo, da za skoraj vse probleme se najdejo tudi rešitve, če je v ozadju dobra, preverjena in predvsem izkušena servisna ekipa, ki poleg profesionalnega in večletnega delovanja lahko poskrbi za vašo poškodovano napravo.
In ne skrbite za vaše podatke, kajti pri nas je med postopkom popravila vaš telefon v varnih rokah in lahko zagotovimo, da je standard varovanja osebnih podatkov pri naši izkušeni servisni ekipi visok.

Cenik servisnih storitev lahko preverite TUKAJ.