Sušilnik za Čevlje Sothing Zero-One – Xiaomi

Xiaomi Sothing sušilnik za čevlje.

29,90 

Na zalogi

Dostava naslednji delovni dan (za naročila oddana do 15.00 ure).*

ZALOGA PO POSLOVALNICAH

Glavno skladišče
Na zalogi
Poslovalnica Ljubljana Šiška
Ni na zalogi
Poslovalnica Radovljica
Ni na zalogi
Poslovalnica Rudnik
Ni na zalogi
Poslovalnica Koper
Ni na zalogi
Poslovalnica Medvode
Ni na zalogi
Na zaloga Na zalogi Zadnji kosi Zadnji kosi Ni na zalogi Ni na zalogi
Na zaloga Brezplačna poštnina znotraj Slovenije za naročila večja od 39,00 €!
Na zaloga Naročila in informacije +386 51 711 117 (08:00 - 16:00)

Podrobnosti izdelka

Ikona preberi vec
Nič ni hujšega, kot priti domov z mokrimi čevlji po močnem dežju. Ne samo, da je težko posušiti čevlje (lahko traja več dni), ampak se čevlji pogosto deformirajo, ko so popolnoma mokri. S Xiaomi Soothing Shoes Dryer je to preteklost!
Sušilnik čevljev Xiaomi ima ergonomsko obliko. Xiaomi je izbral material, odporen na ABS, ki je odporen na visoke temperature, zato se material ne segreva, sušilnik lahko uporabljate dlje časa, ne da bi se segreval, tako bo ohranjena kakovost vaših čevljev. Poleg tega material sušilnika ne bo absorbiral neprijetnih vonjav iz vaših čevljev.
Sušilnik je kompaktne velikosti in tehta komaj 280 gramov z dimenzijami 190 x 62 x 28,5 mm. Zato lahko to priročno napravo enostavno vzamete s seboj, bodisi na potovanje bodisi v službo. Mimogrede, ali ste vedeli, da lahko s tem sušilcem sušite tudi nogavice? V hipu so spet suhi!
Ta priročna naprava ima 2 vgrajena grelna elementa PTC, ki ju vstavite v čevelj. Ti elementi hitro porazdelijo toploto, da posušijo čevlje, odstranijo vlago in neprijetne vonjave, tako da so vaši čevlji v hipu suhi. S sušilcem si lahko celo pozimi ogrejete copate.
Sušilnik čevljev ponuja notranje upore, ki lahko dosežejo visoko temperaturo 55 stopinj in to temperaturo stalno vzdržujejo zahvaljujoč močnemu notranjemu čipu. Z vzdrževanjem te specifične temperature bodo vaši čevlji skoraj popolnoma suhi v 15 minutah. To je različica z vgrajenim časovnikom, tako da se sušilnik čevljev samodejno izklopi po 3, 6 ali 9 urah.
Ta sušilnik je primeren tudi za nogavice!
Garancija: 1 Leto

Dostava in vračilo blaga

Ikona preberi vec

Večino izdelkov je na zalogi in jih lahko pričakujete na vašem naslovu predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa izdelek lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v Splošni pogoji poslovanja.

MOBYSTYLE NOVICE


Klikni TUKAJ in se naroči.

This will close in 15 seconds

Košarica0
Ni izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem
0