Pametni sledilnik naprav Baseus

Pametni sledilnik naprav Baseus v beli barvi.

19,90 

Na zalogi

Dostava naslednji delovni dan (za naročila oddana do 15.00 ure).*

ZALOGA PO POSLOVALNICAH

Glavno skladišče
Low stock
Poslovalnica Ljubljana Šiška
Low stock
Poslovalnica Radovljica
Ni na zalogi
Poslovalnica Rudnik
Ni na zalogi
Poslovalnica Koper
Ni na zalogi
Na zaloga Na zalogi Zadnji kosi Zadnji kosi Ni na zalogi Ni na zalogi
Na zaloga Brezplačna poštnina znotraj Slovenije za naročila večja od 39,00 €!
Na zaloga Naročila in informacije +386 51 711 117 (08:00 - 16:00)

Podrobnosti izdelka

Ikona preberi vec

Se odpravljate na dopust in se bojite, da bi izgubili prtljago? Morda pa gre vaš otrok na poletni tabor in želite poskrbeti za njegovo varnost? Bluetooth sledilnik Baseus T2 Pro sledi predmetom v realnem času in preprečuje njihovo izgubo ter varuje otroke in starejše v množicah. Življenjska doba baterije je 365 dni. Glasen alarm vam pomaga izslediti. Priložena vrvica olajša namestitev izdelka.

Sledilnik pritrdite na določen predmet, da ga nikoli več ne izgubite. Ko ste v njegovem dosegu, je dovolj en gumb v aplikaciji Baseus Smart, da sprožite alarm za 90 dB. Tako boste izgubljene predmete takoj našli, brez dolgotrajnega iskanja ali stresa.

Baseus T2 Pro izstopa po izjemno dolgem času delovanja. Sledilnik je opremljen z baterijo CR2032, ki zagotavlja do 365 dni delovanja.

Če izgubite povezavo z določenim predmetom, vam ga bo pomagal poiskati v zemljevidu, ki je na voljo v aplikaciji. Na njem lahko preverite zadnjo lokacijo izgubljenega predmeta, kar vam bo olajšalo iskanje. Ta funkcija dobro deluje v avtomobilu – pustite sledilnik v njem in spremljajte lokacijo avtomobila. Aplikacijo lahko uporabite za upravljanje neomejenega števila sledilnikov hkrati.

Bluetooth sledilnik Baseus T2 Pro podpira dvosmerno signalizacijo za preprečevanje izgube signala. Ko je razdalja med vašo mobilno napravo in sledilnikom večja od 30 metrov na prostem in 10 metrov v zaprtih prostorih, se oglasi samodejni alarm, ki vas obvesti, ko je varna razdalja presežena.

Sledilnik precej olajša skrb za otroka ali starostnika, na primer med nakupovanjem v nabito polnem nakupovalnem središču. Vse kar morate storiti je, da ga date v žep osebe, ko se ta odmakne, bo vaš pametni telefon sprožil alarm. Pomembno je, da funkcija deluje tudi obratno, tako, da lahko otrok ali starejši pokliče skrbnika. To olajša preprost gumb na sledilniku.

Dostava in vračilo blaga

Ikona preberi vec

Večino izdelkov je na zalogi in jih lahko pričakujete na vašem naslovu predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa izdelek lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v Splošni pogoji poslovanja.

MOBYSTYLE NOVICE


Klikni TUKAJ in se naroči.

This will close in 15 seconds

Košarica0
Ni izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem
0