akcija -33%

Bitvae Sonična zobna ščetka za otroke z aplikacijo in setom nastavkov Bitvae BVK7S (modra)

29,90 

Na zalogi

Dostava naslednji delovni dan (za naročila oddana do 15.00 ure).*

ZALOGA PO POSLOVALNICAH

Glavno skladišče
Out of Stock
Poslovalnica Ljubljana Šiška
Ni na zalogi
Poslovalnica Radovljica
Ni na zalogi
Poslovalnica Rudnik
Low stock
Poslovalnica Koper
Ni na zalogi
Na zaloga Na zalogi Zadnji kosi Zadnji kosi Ni na zalogi Ni na zalogi
Na zaloga Brezplačna poštnina znotraj Slovenije za naročila večja od 39,00 €!
Na zaloga Naročila in informacije +386 51 711 117 (08:00 - 16:00)

Podrobnosti izdelka

Ikona preberi vec
Različni načini delovanja:
Sonična zobna ščetka Bitvae lahko deluje v 3 različnih načinih, njena hitrost tresljajev na minuto pa je 40800. Gum Care se uporablja za nežno stimulacijo, kar pomeni, da lahko izboljša prekrvavitev dlesni. Če ima vaš otrok zelo občutljive zobe, izberite način Mild (odličen je tudi za otroke, starejše od 6 let). Za otroke med 9. in 12. letom bo najboljša izbira Soft način. Vse to pomeni, da lahko zobna ščetka Bitvae spremlja vašega otroka od najmlajših do mladostniških let, le nastavke je potrebno redno menjati.
Zaščita otroških zob:
Zobna ščetka Bitvae ne bo poskrbela le za čistočo zob vašega otroka, ampak tudi za njegovo varnost. Opremljen je s posebnim senzorjem, ki zazna preveč ščetkanja. S tem preprečimo prevelik pritisk in poškodbe zobne sklenine. Še več, celovito poskrbi za ustno higieno, saj odstrani kar 7-krat več zobnih oblog kot standardna zobna ščetka.
Udobje uporabe:
Ali si vaš otrok ne mara umivati ​​zob? Z Bitvae BVK7S se to lahko spremeni, saj je ta zobna ščetka zasnovana z mislijo na udobje. Ščetka ima IPX7 vodoodpornost, kar pomeni, da ga lahko vaš otrok varno uporablja tudi pod prho! Ščetine pri zobni ščetki so zelo mehke, 2-minutni časovnik pa bo poskrbel, da bo čas ščetkanja dovolj dolg. Pri polni napolnjenosti lahko zobno ščetko uporabljate do 60 dni!
Namenska aplikacija:
S pomočjo namenske aplikacije je lahko umivanje zob še bolj zabavno! Posebne igre bodo pomagale pri učenju pravilnega ščetkanja, zasluženi bonusi pa bodo otroka spodbudili k bolj sistematičnemu delovanju. Zobna ščetka se bo enostavno povezala z aplikacijo prek Bluetootha, tako da boste lahko prebirali poročila, porušene zapise, pa tudi prilagajali način delovanja naprave. Prenesite aplikacijo na svoj pametni telefon in odkrijte nove možnosti!
Sonično zobno ščetko Bitvae odlikuje dolg čas delovanja. Deluje lahko do 100 dni, kar pomeni, da jo bo potrebno napolniti le 3-krat na leto! Tako jo lahko brezskrbno vzamete s seboj tudi na daljša potovanja.

Dostava in vračilo blaga

Ikona preberi vec

Večino izdelkov je na zalogi in jih lahko pričakujete na vašem naslovu predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa izdelek lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v Splošni pogoji poslovanja.

MOBYSTYLE NOVICE


Klikni TUKAJ in se naroči.

This will close in 15 seconds

Košarica0
Ni izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem
0