Pogoji nagradnih iger

Supernova – električni skiro Urban Glide 2022

Splošni pogoji nagradne igre Supernova promocija – električni skiro UrbanGlide

1. Organizator nagradne igre je Ibis Trade d.o.o. Obrtniška 4; 1290 Grosuplje; ID za DDV: SI89630963 – v nadaljevanju »Organizator«.

2. Trajanje in potek nagradne igre: Nagradna igra poteka od 18.11. 2022 do 22. 12. 2022. Kandidati imajo možnost za sodelovanje v nagradni igri od 18. 12. 2022 do 22. 12. 2022. Nagradna igra se zaključi z razglasitvijo nagrajenca 22. 12. 2022 na Facebook profilu Trgovina Mobystyle in Instagram profilu @trgovinamobystyle, žrebanje bo potekalo v živo preko IG – live.

3. Nagrada: V nagradnem skladu je 12 (dvanajst) nagrad: 1. 1x Električni skiro Urban Glide 8 Plus; 2. 1x Brezžične bluetooth slušalke Tronsmart Apollo Air +, bele barve; 3. 2x Pametni sledilnik/lokator Baseus v beli barvi; 4. 3x Mobystyle Hoodie pulover in 5. 5x Mobystyle T-Shirt. Vrednosti nagrade ni možno zamenjati za gotovino.

4. Udeleženci nagradne igre: Sodelujoči s sodelovanjem v nagradni igri sprejemajo pravila in se strinjajo, da bodo njihovi podatki (ime in priimek) v primeru izžrebanosti objavljeni na Facebook strani Trgovina Mobystyle in profilu Instagram @trgovinamobystyle, ter da bo ob pozivu organizatorja posredoval podatke, potrebne za prevzem nagrade. Uporabniki sodelujejo tako, da izpolnijo, temu namenjen odrezek s svojimi podatki, ki se potem iz zbranih poslovalnic (Šiška, Rudnik in Koper) do konca nagradne igre izžrebajo nagrade.

Nagradna igra je namenjena le fizičnim osebam, pravne osebe in s.p. v akciji ne morejo sodelovati. Sodelujejo lahko osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju Ibis Trade d.o.o.

5. Razglasitev nagrajenca: Nagrajenci bodo po končanem žrebanju, ki bo 22. 12. 2022, razglašeni na Facebook profilu Trgovina Mobystyle in IG profilu @trgovinamobystyle. Nagrajenci se morajo na obvestilo o nagradi odzvati, oz. so pozvani preko podatkov, ki so nam jih zaupali. Rezultati žrebanja so dokončni in pritožba nanje ni mogoča.

6. Mladoletnost nagrajenca: V primeru, da je nagrajenec oseba, mlajša od 18 let, mora nagrajenca zastopati oseba, starejša od 18 let, ki ima po zakonu in/ali na podlagi ustreznega pooblastila pravico, da to mladoletno osebo zastopa.

7. Prevzem nagrade: Sodelovanje je pogojeno z osebnim prevzemom nagrade in se ne pošilja po pošti (izjemoma zaradi zunanjih okoliščin, bolezni,…). Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če: – se pojavi dvom o istovetnosti podatkov, – se ugotovi, da je uporabnik v igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre. Strinjajo se tudi, da se le ta fotografija objavi izključno na mestu Facebook profila Trgovina Mobystyle ter na Instagram profilu @trgovinamobystyle.

8. Žrebanje: Žrebanje nagrajenca bo potekalo na naslovu organizatorja in pod nadzorom komisije, ki jo sestavljajo: Aleš Goričanec – predsednik komisije, Anja Konić – član komisije, Kaja Bajt – član komisije.

9. Sprememba pravil: Organizator igre si pridržuje pravico, da v vsakem trenutku spremeni pogoje nagradne igre, če to zahtevajo vsebinski, komercialni ali tehnični vzroki.

10. Obvezujoča pravila: Pravila so obvezujoča za organizatorja in druge osebe, ki so kakor koli povezane z izdajo nagrade, ter za udeležence, ki s sodelovanjem v nagradni igri priznavajo ta pravila in se obvezujejo, da jih bodo upoštevali. Pravila in pogoji nagradne igre so v času trajanja nagradne igre v celoti na vpogled na spletni strani organizatorja (Splošni pogoji nagradne igre). Za tolmačenje posameznih členov tega pravilnika je pristojna komisija, ki za posamezna mnenja in druga pravna opravila imenuje in pooblasti pravno službo organizatorja. Morebitne napake v delu komisije in pri izvedbi igre bo komisija reševala pravočasno in v skladu z dobrimi poslovnimi običaji. V primeru hujše kršitve tega pravilnika lahko komisija razveljavi nagradno igro kot celoto in jo z ustreznimi popravki ponovi.

11. Varovanje osebnih podatkov: Organizator se obvezuje, da bo podatke obdeloval in varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Sodelujoči v nagradni igri Organizatorju kot upravljavcu osebnih podatkov dovoljujejo, da do preklica sodelujočega, vodi, vzdržuje in obdeluje zbirko zbranih osebnih podatkov nagrajenih in registriranih uporabnikov izključno za namene obveščanja o nagradni igri in namene obveščanja o ponudbi, novostih in ugodnostih ter druge namene trženja Organizatorja. Organizator se zavezuje, da osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen, če je to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi.

MOBYSTYLE NOVICE


Klikni TUKAJ in se naroči.

This will close in 15 seconds

Košarica0
Ni izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem
0